Гранатуров так і не закупив обіцяну снігоприбиральну техніку

Читать на русском
На день міста Миколаєва його жителі так і не побачили обіцяної мером Юрієм Гранатуровим нової снігоприбиральної техніки.

На день міста Миколаєва, його жителі так і не побачили обіцяної мером Юрієм Гранатуровим нової снігоприбиральної техніки.

Про це пише «Слово і Діло».

14 вересня 2015 року стало відомо, що Департамент житлово-комунального господарства Миколаївського міськвиконкому витратить майже 15 мільйонів гривень на закупівлю нової техніки для прибирання снігу та посипання доріг піщано-сольовими сумішами.

Юрій ГранатуровСпівголова політичної партії "Наш край"
Гранатуров запевнив, що 10 нових снігоприбиральних машин будуть презентовані до Дня містаСказано 28 липня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Пізніше, згідно з даними «Вісника державних закупівель», Департамент ЖКГ провів два багатомільйонних тендери із закупівлі спецтехніки. В обох випадках переможцем відкритих торгів стало миколаївське ТОВ «Техноторг-Дон», яке запропонувало продати машини за меншими цінами, ніж його конкуренти, але далі пропозиції справа так і не дійшла й снігоприбиральні машини не були закуплені.

Нагадаємо, міський голова Миколаєва Юрій Гранатуров обіцяв, що 10 нових снігоприбиральних машин будуть презентовані до Дня міста. 12 вересня в Миколаєві відзначали свято, на якому снігоприбиральна техніка так і не була презентована. Таким чином, Гранатуров не дотримав слова і в системі народного контролю «Слово і Діло» дана обіцянка отримала статус «не виконано».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: