Прикарпатський губернатор не виконав обіцянку: з тамтешньою деревиною працює, хто схоче

Читать на русском
Безперечно, діяльність на Івано-Франківщині підприємств з-за меж області не суперечить законодавству, незрозуміло лише, навіщо голова обласної адміністрації роздає подібні обіцянки.

У березні цього року голова Івано-Франківської облдержадміністрації Олег Гончарук заявив: фірми з-за меж області не матимуть справи з Івано-Франківською деревиною, проте заява виявилася порожньою обіцянкою, пише «Слово і Діло».

У відповідь на запит в Івано-Франківській ОДА повідомили: на ринку деревини в області, як і раніше, працюють суб'єкти господарської діяльності, зареєстровані за її межами. Їх діяльність регулюється Лісовим кодексом України, Господарським кодексом України, наказом Держкомлісгоспу України від 19.02.2007 року №42 та іншими нормативно-правовими актами. Крім того, в області здійснюють діяльність виробничі філії окремих підприємств, центральні офіси яких розташовані на території інших областей.

Олег Гончарук про вивіз кругляка з області (частина 2)Василь Крайник

Безперечно, діяльність таких підприємств на Івано-Франківщині не суперечить законодавству, незрозуміло лише, навіщо голова обласної адміністрації роздає подібні обіцянки.

Згідно з рейтингом «Слова і Діла», Олег Гончарук посідає четверту сходинку серед найбільш безвідповідальних губернаторів. Голова обладміністрації уже порушив кожну четверту свою обіцянку. Водночас дві чверті заяв, зроблених ним публічно, підтверджені та вважаються виконаними.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: