ТВК зареєструвала 11 кандидатів у мери Рівного

Читать на русском
Територіальна виборча комісія офіційно зареєструвала 11 кандидатів на посаду міського голови Рівного.

Територіальна виборча комісія офіційно зареєструвала 11 кандидатів на посаду міського голови Рівного.

Про це повідомляє «Рівне Вечірнє», передає «Слово і Діло».

Останнім зареєстрованим став громадський активіст і засновник велокави у Рівному Зураб Кантарія, який балотуватиметься від партії «Сила людей». Партія «Громадський контроль» також висунула кандидатом у мери громадського активіста. Ним став Дмитро Якимець.

Виборчі перегони на Рівненщині: незаконні агітки та дешевий піар на дітяхКандидати, що братимуть участь у місцевих виборах на Рівненщині, вирішили не зважати на те, що, відповідно до закону, у їхніх населених пунктах та районах виборча кампанія ще не стартувала, і вже ведуть політичну агітацію.

Пропрезидентська партія «Блок Петра Порошенка-Солідарність» вирішила підтримати на виборах міського голови Рівного радника голови обласної держадміністрації Олексія Муляренка. Також взяти участь у мерських перегонах вирішила й «Свобода». «Свободівці» зробили ставку на начальника обласного управління Держслужби з питань праці Олексія Бучинського.

Крім того, вдруге обійняти посаду мера Рівного спробує чинний міський голова Володимир Хомко. Міський голова йде самовисуванцем і не має підтримки жодних політичних сил.

Водночас на сайті Президента України Петра Порошенка була подана електронна петиція, метою якої є не допустити теперішнього мера Рівного Володимира Хомка до виборів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: