Борис Філатов офіційно став кандидатом у мери Дніпропетровська

Читать на русском
Територіальна виборча комісія зареєструвала Бориса Філатова офіційним кандидатом у міські голови Дніпропетровська.

Територіальна виборча комісія зареєструвала Бориса Філатова офіційним кандидатом у мери Дніпропетровська.

Про це повідомляє сайт політика, передає «Слово і Діло».

Також Борис Філатов очолив список партії «УКРОП» на виборах до міської ради. За його словами, до цього списку входять молоді, перспективні фахівці, котрі не співпрацювали з попередніми політичними режимами.

«Ми йдемо на вибори згуртованою командою фахівців у різних сферах міського господарства і нас підтримують дніпропетровці різного віку та політичних переконань. Кожен з нас – першокласний фахівець у певній сфері. У нас є нова, сучасна, комплексна, системна «дорожня карта» поліпшення життя – як Дніпропетровська, так і кожного з його мешканців. Я впевнений, що у нас все вийде», – розповів Філатов.

Боротьба за крісло мера Дніпропетровська: аналіз потенційних кандидатів«Слово і Діло» з'ясувало, яким політичним, діловим, а також інформаційним ресурсом володіють потенційні кандидати в мери Дніпропетровська.

Як відомо, крім Бориса Філатова, поборотися за крісло мера збираються й інші кандидати. Нещодавно заступник голови фракції «Опозиційного блоку» Олександр Вілкул заявив про свою участь у виборах міського голови Дніпропетровська.

Також зі своїм кандидатом визначилася й пропрезидентська партія «Блок Петра Порошенка-Солідарність». Ним став народний депутат України від «БПП» Максим Курячий. Офіційно ТВК ще не зареєструвала кандидатури від «БПП» і «Опоблоку».

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: