Екс-«регіонал» іде в мери Львова

Читать на русском
Колишній «регіонал», депутат Львівської обласної ради Олег Баляш буде балотуватися в мери Львова.
Олег Баляш

Колишній «регіонал», депутат Львівської обласної ради Олег Баляш балотуватиметься в мери Львова.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

Вчора на своєму з'їзді львівський осередок партії «Наш край» висунув кандидатом у мери Львова колишнього члена «Партії регіонів» Олега Баляша, який був противником так званого економічного бойкоту підприємств, які належать «регіоналам».

«Сьогодні збори міської партійної організації «Наш край» висунули мене кандидатом на посаду міського голови Львова. Також я очолив список кандидатів у депутати Львівської міської ради», – написав нардеп.

Боротьба за крісло мера Львова: аналіз потенційних кандидатів«Слово і Діло» з'ясувало, яким політичним, діловим, а також інформаційним ресурсом володіють потенційні кандидати в мери Львова.

Як відомо, Олег Баляш є успішним підприємцем на Львівщини, обіймає посаду гендиректора НВП «Гетьман», а також є головою спостережної ради «Оксі Банку».

Крім Баляша, за посаду мера Львова будуть боротися: чинний мер міста Андрій Садовий («Самопоміч»), народний депутат України від фракції «Блоку Петра Порошенка» Оксана Юринець, активіст Ігор Зінкевич («УКРОП»), нардеп Дмитро Добродомов («Народний контроль»), та екс-заступник голови Верховної Ради України Руслан Кошулинський (ВО «Свобода»).

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: