З Кличком за крісло мера побореться його однопартієць

Читать на русском
Нардеп від фракції «БПП» і член партії «УДАР» Наталія Новак буде балотуватися в мери Києва від партії «Громадянська позиція».

Народний депутат України від фракції «Блоку Петра Порошенка» і член партії «УДАР» Наталія Новак буде балотуватися в мери Києва від партії «Громадянська позиція».

Про це на своїй сторінці у Facebook написав лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко, передає «Слово і Діло».

«Наталія Новак – наш кандидат на посаду мера Києва. Київська конференція партії «Громадянська позиція» сьогодні підтримала її висунення одноголосно!», – написав Гриценко.

Як відомо, Наталія Новак двічі балотувалася в народні депутати від партії «УДАР», а з 1998 року по 2012 рік була депутатом Київської міської ради.

У Верховній Раді України є членом комітету з питань правової політики і правосуддя.

Нагадаємо, що вже відомо про 5 кандидатів у мери Києва. Першим, хто зареєструвався у кандидати, став чинний міський голова столиці Віталій Кличко, який балотуватиметься від «БПП». Крім Кличка, у виборах братимуть участь Геннадій Корбан від партії «УКРОП», Олександр Мирний від ВО «Свобода», депутат Київради від «Самопомочі» Сергій Гусовський і депутат Київради Володимир Бондаренко від «Батьківщини».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: