Замість Гранатурова – Дятлов: «Опозиційний блок» висунув кандидата в мери Миколаєва

Читать на русском
Миколаївська міська організація партії «Опозиційний блок» підтримала кандидатуру екс-глави обласної ради Ігоря Дятлова в мери міста.
Ігор ДятловФото: НикВести

Миколаївська міська організація партії «Опозиційний блок» підтримала кандидатуру екс-глави обласної ради Ігоря Дятлова в мери міста.

Про це інформує «НикВести», передає «Слово і Діло».

Дану кандидатуру на розгляд запропонував депутат Миколаївської міської ради Олександр Омельчук. Кандидатуру Ігоря Дятлова з'їзд партії затвердив одноголосно.

Як відомо, екс-«регіонал» Ігор Дятлов в 2006 році вперше був обраний депутатом Миколаївської обласної ради, а в 2008 році очолив найбільшу в обласній раді фракцію – «Партії регіонів». Після місцевих виборів 2010 року знову обраний депутатом Миколаївської обласної ради, а під час першої сесії обласної ради у листопаді 2010 року кандидатуру Ігоря Дятлова в голови ради підтримала більшість депутатів.

Крім Дятлова, у виборах бере участь ще один «регіонал» – нинішній мер Миколаєва Юрій Гранатуров. На виборах мера 25 жовтня чинний міський голова балотуватиметься від партії «Наш край». Також у мерських перегонах візьме участь і представник партії «Відродження», депутат Миколаївської міськради Віталій Воронов.

Нагадаємо, самостійно стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: