Одарич передумав йти в мери від «БПП» (доповнено)

Читать на русском
Міський голова Черкас Сергій Одарич зі своєю «Партією вільних демократів» відмовився йти на місцеві вибори разом з «Блоком Петра Порошенка».
Городской голова Черкасс Сергей Одарич

Міський голова Черкас Сергій Одарич зі своєю «Партією вільних демократів» відмовився йти на місцеві вибори разом з «Блоком Петра Порошенка».

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

За словами Одарича, від «БПП» на місцеві вибори в Черкасах йдуть особи з кримінальним минулим та поплічники режиму Януковича, тому він запропонував Президенту прибрати їх зі списків.

«Останніми тижнями «БПП» у Черкасах активно залучає до себе вельми сумнівних осіб, я надав пропозицію до проекту угоди. Кандидат у міські голови має право вето щодо осіб з кримінальним минулим та поплічників режиму Януковича. Президент погодився з пропозицією, але зауважив, що цей пункт необхідно узгодити з його партійцями», – написав Одарич.

Як пізніше стало відомо, кандидатом у мери Черкас від пропрезидентського блоку виявився давній суперник Одарича - секретар Черкаської міської ради Олександр Радуцький.

Сергій Одарич та його здобутки: обіцянки черкаського мера в цифрах«Слово і Діло» проаналізувало стан виконання найбільш вагомих обіцянок міського голови Черкас Сергія Одарича в рамках проекту «ОБРАНІ».

Як стверджує Сергій Одарич, офіс «БПП» провів низку зустрічей і консультацій щодо такого варіанту з правом вето, але один із нардепів висловився категорично проти.

«Народний депутат України Владислав Голуб виступив категорично проти виключення із списків вказаних осіб, погрожуючи виходом із «БПП» і переходом у «Батьківщину», – наголосив мер.

Одарич повідомив, що «БПП» не збирається змінювати списки, тому він відмовився від пропозиції Петра Порошенка про об'єднання.

«Партія вільних демократів» і я як її лідер ідемо на вибори самостійно», – заявив він.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація про те, що «Блок Петра Порошенка» запропонував Сергію Одаричу та його партії йти на місцеві вибори разом і мер Черкас навіть попередньо погодився.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: