Компанія, що фінансувала українську поліцію, стане донором дерегуляційного офісу

Читать на русском
Канадська компанія Agriteam фінансуватиме український дерегуляційний офіс, який від сьогодні розпочав свою роботу.

Канадська компанія Agriteam фінансуватиме український дерегуляційний офіс, який з сьогоднішнього дня розпочав свою роботу.

Про це передає «Слово і Діло» з посиланням на «ЛІГАБізнесІнформ».

Як відомо, ця канадська компанія раніше фінансувала створення нової патрульної поліції в Україні, а з сьогоднішнього дня займеться донорством дерегуляційного офісу, що візьме на себе питання перевірок малого та середнього бізнесу, агросектору, будівництва, експортного та імпортного врегулювання.

«Сьогодні із задоволенням оголошую про початок роботи цього офісу. Ми ще не придумали йому ім'я. У розвинених країнах це називається офіс ефективного дерегулювання. Мета – прискорити темп дерегуляційних процесів, які проводить наше міністерство. Ну і, звичайно, всіх процесів усіх міністерств разом узятих», – заявив на брифінгу міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус.

За словами міністра, даний офіс не буде державною структурою і зарплата його співробітникам виплачуватиметься канадською компанією Agriteam, а не з Держбюджету. Крім того, Абромавичус повідомив, що в перспективі до фінансування може підключитися і Європейський Союз.

Главою дерегуляційного офісу був призначений молодий юрист і досвідчений волонтер у держорганах Олексій Гончарук. За словами міністра, Гончарук – успішний адвокат та арбітражний керівник, а також він має досвід розробки нормативної бази для будівельної та містобудівної галузі, і в сфері інвестицій у будівництво.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: