Змінити новий Податковий кодекс можна буде лише через три роки

Читать на русском
Заступник голови АПУ Дмитро Шимків заявив, що Національна рада реформ домовилася про введення мораторію на зміну податкового законодавства після проведення податкової реформи.

Заступник глави Адміністрації Президента Дмитро Шимків заявив, що Національна рада реформ домовилася про введення мораторію на зміну податкового законодавства після проведення податкової реформи.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«В цілому консенсус є – це близько трьох років, щоб забезпечити прогнозований розвиток бізнесу і щоб держава чітко розуміла, як розвиваються надходження до Бюджету», – зазначив Шимків.

Крім того, вчора Нацрада реформ розглянула два законопроекти податкових реформ: один з них був представлений Міністерством фінансів України, а другий – профільним комітетом Верховної Ради. Як відомо, учасники Нацради домовилися про компромісний варіант закону, який вони запланували розробити протягом 2-3 тижнів.

Нагадаємо, раніше міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавичус заявив, що нова система податкового середовища запрацює з 1 січня 2016 року. Станом на 7 серпня 2015 року Президент України Петро Порошенко підписав низку законів про зміни до Податкового кодексу: зміни щодо трансферного ціноутворення, зменшення податкового тиску на платників податків та про оподаткування неприбуткових організацій.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: