Бойовики підтягують на передову важку артилерію – ІС

Читать на русском
Російсько-терористичні війська, замість відводу важких озброєнь, навпаки, насичують передній край артилерією.
Фото: uapress.info

На кількох ділянках російсько-терористичні війська, замість відводу важких озброєнь, навпаки, насичують передній край артилерією.

Про це повідомив координатор групи «Інформаційний спротив», народний депутат Дмитро Тимчук, передає «Слово і Діло».

Зокрема, появу відразу кілька нових вогневих позицій артилерії (122-мм гаубиці Д-30 і Д-30А, 2-х батарей САУ 2С1 «Гвоздика») було зафіксовано в районі Тельманового Донецької області, а також південніше і північніше даного населеного пункту. За словами Тимчука, частково вогневі позиції бойовиків ретельно маскуються.

Імператорське мовчання: до яких нових кроків готується путінський режим?За останній час сталося кілька серйозних подій, які змусили притримати настрої «яструбів» з команди радників президента РФ Володимира Путіна.

В цілому ж, за даними «ІС», бойовики на Донбасі досі утримуються від використання важких озброєнь. Водночас, протягом доби фіксується більш активне використання бойовиками піхотного озброєння для обстрілів позицій сил АТО і збройних провокацій.

Одночасно з цим з боку терористів активізувалося ведення розвідки і диверсійно-терористичні дії. Також більш активно використовуються мінування, засідки, нальоти, рейдові дії малими групами, снайперські групи.

Нагадаємо, 26 серпня у Мінську учасники Тристоронньої контактної групи домовилися про встановлення перемир'я з 1 вересня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: