У «БПП» виступають проти створення ТСК з розслідування подій під Радою

Читать на русском
Заступник глави фракції «БПП» Ігор Кононенко заявив, що більшість нардепів його фракції проти створення ТСК з розслідування подій 31 серпня під Верховною Радою.

Заступник глави фракції «Блоку Петра Порошенка» Ігор Кононенко заявив, що більшість нардепів його фракції виступають проти створення тимчасової слідчої комісії з розслідування подій 31 серпня під Верховною Радою.

Про це повідомлє «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

«Моя позиція, яку підтримує більшість фракції, в тому, що, на жаль, жодна ТСК жодних продуктивних рішень ще не прийняла. ТСК – це майданчик для піару та для обговорення питань, але не для конструктивної роботи», – заявив він.

За словами Кононенка, замість створення ТСК свою роботу мають виконувати прокуратура, працівники внутрішніх органів і суд.

Крім того, сьогодні глава Верховної Ради України Володимир Гройсман запропонував почекати висновків правоохоронних органів, а вже потім розглянути питання створення ТСК для розслідування подій 31 серпня під Радою.

Нагадаємо, раніше Президент України Петро Порошенко наголосив на відповідальності політиків за події поблизу Верховної Ради. За його словами, політики мають понести відповідальність за це, тому що «одна справа, коли український герой віддає своє життя на фронті, захищаючи країну від агресора, і у сто разів важче, коли український воїн, герой гине у центрі Києва, ставши жертвою провокації недалекоглядних політиків, яким потрібно 2-3 додаткових мандати в районній раді».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: