Карта АТО: ситуація на сході України станом на 28 серпня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 28 серпня 2015 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Обстріли

В районі Маріуполя ввечері і вночі 27 серпня склалася найбільш напружена обстановка. Близько 21:00 122-міліметрова артилерія окупантів обстрілювала наші позиції в Новогригорівці та двічі у Старогнатівці. Крім того по українському опорному пункту в Старогнатівці працювали ворожі міномети 120-калібру.

Неподалік Донецька майже з 22:00 і до опівночі бойовики з мінометів калібрів 120 і 82 міліметри, стрілецької зброї били по Опитному. А о 22:40, вчергове не приховуючи присутність реактивної артилерії поблизу лінії розмежування, по наших підрозділах окупанти вели вогонь з «Градів». Також близько 21:30 і майже опівночі зі сторони Донецького аеропорту 122-міліметрова артилерія противника била по житлових кварталах Авдіївки, де взагалі немає сил АТО.

На Луганщині наприкінці доби під мінометним вогнем злочинців опинялися українські підрозділи в районах населених пунктів Старий Айдар, Трьохізбенка, Станиця Луганська.

Загалом, упродовж минулої доби незаконні збройні формування 109 разів порушили режим припинення вогню.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: