Парубій сподівається, що засідання Ради буде наприкінці серпня

Читать на русском
Перший віце-спікер Верховної Ради України Андрій Парубій сподівається, що позачергове засідання ВР відбудеться 27 серпня.

Перший віце-спікер Верховної Ради України Андрій Парубій сподівається, що позачергове засідання ВР відбудеться 27 серпня.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Парубій заявив, що метою зібрання позачергової сесії буде розгляд законопроекту про внесення змін до Конституції України щодо децентралізації влади в першому читанні.

За словами віце-спікера, поки не вистачає народних депутатів та узгодження триває у всіх фракціях, адже парламенту необхідно 226 голосами підтримати в першому читанні проект змін до Основного закону.

Крім змін до Конституції, у разі проведення позачергової сесії Ради фракція «Батьківщини» наполягатиме на ухваленні парламентом «соціального пакету» законопроектів.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що на позачергове засідання Верховної Ради готові прийти всього лише трохи більше 100 народних обранців.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: