Абромавичус поїде налагоджувати зв'язки з Тегераном

Читать на русском
Міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус хоче відвідати Іран для переговорів щодо розширення співпраці між країнами.

Міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус хоче відвідати Іран для переговорів щодо розширення співпраці між країнами.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

За словами Абромавичуса, 14-16 вересня він з міністром аграрної політики та продовольства України Олексієм Павленко і групою підприємців, скоріш за все, поїде до Ірану для налагодження торговельно-економічних зв'язків.

Міністр економіки впевнений, що в разі зняття санкцій з Ірану там відкриються великі можливості. МЕРТ розглядає напрями співпраці, в основному це стосується промислових підприємств з метробудування й іншого машинобудування.

Крім того, Абромавичус заявив, що до кінця 2016 року буде створено 20 українських торгових представництв за кордоном для просування вітчизняного експорту. Міністр повідомив, що 6 представництв буде створено вже цього року, а решта 14 – у 2016 році.

Нагадаємо, раніше міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус пообіцяв до кінця року відкрити 6 торгових представництв за кордоном, які будуть промоутувати Україну як країну для інвестицій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: