Карта АТО: ситуація на сході України станом на 18 серпня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 18 серпня 2015 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Обстріли

Упродовж минулої доби бойовики 86 разів порушили режим припинення вогню. 12 разів найманці застосовували артилерію, 27 – міномети, 52 – стрілецьку зброю і гранатомети.

У передмісті Донецька, в вечері і наприкінці доби, зі 120 мм мінометів ворог обстрілював українські позиції у Красногорівці та Березовому. Близько 20:00 по селищу Мар'їнка бойовики вели вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї. А місто Авдіївку двічі накривали вогнем зі 122 мм артилерії і мінометів. Крім того, з 22:00 найманці били з артилерії калібру 152 мм по позиціях сил АТО в селищах Горняк, Невельське, Красногорівка.

В районі Маріуполя о 18:45 під вогнем 120 мм мінометів опинилися підрозділи АТО в Старогнатівці. А о 18:57 по цьому ж населеному пункту працювала РЗСО противника.

На Артемівському напрямку близько 19:30 протитанковими ракетами бойовики стріляли по селищу Луганське. А по підрозділах української армії в Кримському, що на Луганщині, бойовики вели вогонь з озброєння БМП.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: