Карта АТО: ситуація на сході України станом на 17 серпня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 17 серпня 2015 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Обстріли

Поблизу Донецька традиційно ситуація була найбільш напруженою. З 18:00 незаконні збройні формування зі 120-міліметрових мінометів обстріляли наші позиції в Красногорівці, Пісках, Мар’їнці, Первомайському. З 19:50 і впродовж години по опорному пункту сил АТО в селищі Троїцьке бойовики вели вогонь з «Градів», мінометів, гранатометів і стрілецької зброї. А з 21:25 і до опівночі найманці 5 разів з «Градів» били по Опитному. Близько 22 години по українських позиціях в Авдіївці били 152-міліметрова артилерія і міномети. Крім того, впродовж вечора, цей населений пункт ще двічі обстрілювали з «Градів». Також, майже з 22:00 і до опівночі «Градами» накривали опорні пункти сил АТО в Пісках, Красногорівці, Березовому та Верхньоторецькому.

В районі Маріуполя о 21:40, незаконні збройні формування вели вогонь зі 122-міліметрової артилерії і мінометів по Новогригорівці. А близько 22:00 вечора застосовували артилерію калібру 152 міліметри по наших позиціях у Гранітному та Сартані.

Загалом, 16 серпня, російсько-терористичні війська 148 разів порушили режим припинення вогню.

Втрати

За минулу добу внаслідок бойових дій 2 українських військовослужбовців загинули, 7 – отримали поранення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: