МЗС України назвало залякуванням підпал машин ОБСЄ

Читать на русском
Директор департаменту політики та комунікацій МЗС України Олексій Макєєв заявив, що сьогоднішнє подія з підпалом автомобілів СММ ОБСЄ в Донецьку зроблено заради залякування місії.

Директор департаменту політики та комунікацій Міністерства закордонних справ України Олексій Макєєв заявив, що сьогоднішнє подія з підпалом автомобілів СММ ОБСЄ в Донецьку зроблено заради залякування місії.

Про це він написав у Twitter, передає «Слово і Діло».

«Вандалізм над машинами СММ ОБСЄ, організовані протести - ганебні спроби залякати, не дати спостерігачам виконувати важливі функції», - вважає Макєєв.

Адміністрація Президента України теж відреагувала на даний інцедент. Представник АП з питань АТО Олександр Мотузянік вважає, що автомобілі Наглядової моніторингової місії ОБСЄ в Донецьку спалили прихильники бойовиків.

«Не важко здогадатися, чиїх рук це справа. Ми знаємо, що представники ОБСЄ останнім часом дають багато інформації, яка невигідна незаконним збройним формуванням, які окупували Донецьк. Очевидно, що це справа їхніх поплічників, які не зацікавлені, щоб Україна і світова спільнота дізналася про всі незаконні дії бойовиків на окупованих територіях», – заявив Мотузянік.

Нагадаємо, вночі в Донецьку невідомими було спалено 4 автомобілі спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. Організація засудила такі дії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: