На Донбасі вилучили 40 тонн незаконного вугілля

Читать на русском
Службою безпеки України спільно з Генеральною прокуратурою в результаті спецоперації було вилучено 40 тонн незаконно видобутого вугілля.

Службою безпеки України спільно з Генеральною прокуратурою в результаті спецоперації було вилучено 40 тонн незаконно видобутого вугілля.

Про це передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Як повідомляє Генпрокуратура, вугілля видобувають відкритим шляхом в кар'єрі с. Іллінка Мар'їнського району Донецької області під контролем співробітників правоохоронних органів регіону. За словами правоохоронців, вугілля перевозили на вантажних автомобілях, які належать одному із запорізьких підприємств.

«Під час проведення обшуків співробітниками правоохоронних органів було вилучено 40 тонн незаконно видобутого вугілля, техніку для транспортування – 5 вантажних автомобілів, 2 екскаватори, а також підроблені документи, якими обґрунтовувалося походження контрафактного вугілля», – заявляє прес-служба відомства.

У Генпрокуратурі обіцяють розібратися з правоохоронцями, які прикривали незаконний видобуток вугілля в регіоні.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: