Лорткіпанідзе провів тотальну люстрацію в Одеській області

Читать на русском
Начальник міліції Одеської області Георгій Лорткіпанідзе розповів, що з його приходом всі начальники управлінь та їх заступники були звільнені, а глави райвідділів – замінені.

Начальник міліції Одеської області Георгій Лорткіпанідзе розповів, що з його приходом усі начальники управлінь та їхні заступники були звільнені, а глави райвідділів – замінені.

Про це він повідомив у інтерв'ю «Українським новинам», передає «Слово і Діло».

Також Лорткіпанідзе заявив, що звільнення не оминуло й керівників у головному управлінні МВС. Їх також було замінено на інших, а сьогодні ще трьох було звільнено.

Начальник міліції області пояснив своїм підлеглим, що він «не буде питати, що вони робили вчора, а буде дивитися, що вони зроблять завтра, вимагати і контролювати».

Також грузинський реформатор розповів, що боротьба з корупцією для нього є найпріоритетнішою справою. За словами Лорткіпанідзе, без боротьби з корупцією правоохоронцям не вдасться перемогти злочинність і кримінал, а також завоювати довіру людей.

Нагадаємо, 18 квітня в Одесі стартував набір до нової патрульної поліції. Орієнтовна дата виходу в місто нових поліцейських – 25 серпня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: