Обама може відвідати Україну

Читать на русском

Президент США Барак Обама може відвідати Україну з офіційним візитом. Організацією його приїзду буде займатися посол України в США Валерій Чалий.

Президент Сполучених Штатів Америки Барак Обама може відвідати Україну з офіційним візитом.

Організацією його приїзду буде займатися посол України в США Валерій Чалий, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Візит Обами до України - це важлива річ. Очевидно, що над цим я буду працювати, щоб забезпечити таку можливість. А також забезпечити можливість приїзду сюди, в США, Президента України», - заявив посол.

Також Чалий запевнив, що відсутність візиту Обами до цих пір в Україну ніяк не пов'язана з переведенням українського питання на другий план. За словами посла, такої взаємодії і контактів на вищому рівні між двома країнами як зараз, включаючи Президента України Петра Порошенка і президента США Барака Обами, ніколи не було.

Нагадаємо, що 14 квітня Президент України звільнив Олександра Моцика з посади Надзвичайного і Повноважного посла України в США, а 10 липня на цю посаду був призначений Валерій Чалий.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: