Начальники часів Януковича повертаються на митницю

Читать на русском
Заступник голови ДФС Костянтин Лікарчук заявив, що начальники митниць часів Януковича повертаються на свої посади.
Фото: Лівий берег

Заступник голови Державної фіскальної служби Костянтин Лікарчук заявив, що начальники митниць часів Януковича повертаються на свої посади.

Про це він розповів у інтерв'ю LB.ua, передає «Слово і Діло».

За словами Лікарчука, який курирує митний напрям в ДФС, просуванням деяких начальників часів Януковича в митниці займається сам Глава фіскальної служби Роман Насіров.

«Призначення Дмитра Якобчука в.о. керівника Волинської митниці – це дійсно ініціатива не моя, а Романа Михайловича Насірова. Саме проти цієї кандидатури я не виступав жорстко. Але мав певні застереження», – заявив Лікарчук.

Також він розповів, що на цю посаду розглядався і Роман Микитюк, який є наближеним до Ігоря Калетніка. За інформацією деяких ЗМІ, Микитюк вже повертає своїх людей на Волинську митницю. Зокрема йдеться про Юрія Терещука – прокурора часів Януковича на Волині, а також Світлану Бондарчук, яка була прес-секретаркою у Микитюка.

Заступник глави Фіскальної служби пообіцяв звільнити Микитюка в разі невиконання своїх завдань і підтвердження його зв'язків з Калєтніком.

Нагадаємо, нещодавно керівник Державної фіскальної служби Роман Насіров пообіцяв побороти контрабанду на митниці за 100 днів. Як стверджує Насіров, для цього в Україну приїдуть американські митники, які працюватимуть в Одесі і Києві та будуть навчати українських колег.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: