Чернігівці бояться виборів і тому виїхали за місто, - нардеп

Читать на русском
Нардеп від фракції «Самопоміч» Анна Романова заявила, що мешканці Чернігова злякалися довиборів по 205 округу у зв'язку з можливими провокаціями.

Народний депутат від фракції «Самопоміч» Анна Романова заявила, що мешканці Чернігова злякалися довиборів по 205 округу у зв'язку з можливими провокаціями.

Про це передає «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Я стурбована тим, що вчора, 25 липня їздивши по вулицях міста - чернігівців взагалі не було. На проспектах Миру і Перемоги о 19-00 взагалі не стояло машин, хоча це субота. Автівки лише серії АА або приїжджі і їх зараз більше ніж самих мешканців. Це лякає, тому що багато хто виїхали взагалі з міста, бо бояться що вибори будуть із якимись конфліктами», - заявила нардеп.

Крім народного депутата, це підтверджує і Центральна виборча комісія, яка повідомила про рекордно низьку явку виборців - 16,17%.

Нагадаємо, що сьогодні в Чернігівській області по 205 округу проходять вибори до Верховної Ради України. Під час виборчої компанії лідерами стали 2 кандидата в народні депутати: Сергій Березенко від «Блоку Петра Порошенка» і Геннадій Корбан від партії «Укроп». Як повідомляють спостерігачі на виборах, великих порушень немає, але були спроби сфотографувати і винести бюлетень за межі виборчої дільниці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: