У «Самопомочі» побачили «сепаратиста» серед депутатів Київради

Читать на русском
Народний депутат від фракції «Самопомочі» Наталя Веселова звинуватила депутата Київської міської ради Дмитра Гордона в сепаратизмі і антиукраїнській пропаганді.

Народний депутат від фракції «Самопомочі» Наталія Веселова звинуватила депутата Київської міської ради Дмитра Гордона в сепаратизмі і антиукраїнській пропаганді.

Такі висновки нардеп зробила з офіційної позиції Гордона, яку той розмістив у себе на однойменному сайті, пише «Слово і Діло».

«Я вважаю, що Україні окупований Донбас взагалі не потрібен... Зараз слід вчинити, як свого часу Фінляндія. Вона, немов ящірка, яка відкидає при небезпеці свій хвіст, відтяла спірні території. І нам треба піти з Донбасу і рухатися в Європу без цього хвоста», – заявив Гордон.

«Керівникам держави треба набратися сміливості і сказати нації прямо: «Це гиря на наших ногах, і потрібно її скинути»... Особисто я не імперіаліст, мені зайві території не потрібні», – додав депутат Київради.

На думку Веселової, такі заяви Гордона підпадають під статті 110 (посягання на територіальну цілісність), 111 (державна зрада) і 258 (терористичний акт). Народний депутат також просить СБУ звернути увагу на подібні публічні заяви депутата Київської міської ради.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: