Набір у закарпатську Нову поліцію почнеться 27 липня – Найєм

Читать на русском
Народний депутат та новопризначений куратор набору Нової поліції на Закарпатті анонсував початок конкурсу в місцеву Національну поліцію 27 липня.

Набір до Національної поліції на Закарпатті почнеться в понеділок, 27 липня, про місце збору відповідних анкет буде повідомлено за 2 дні.

Початок збору анкет для охочих стати частиною нової правоохоронної системи Закарпаття оголосив народний депутат, куратор проекту Нової поліції в регіоні Мустафа Найєм, пише «Слово і Діло» з посиланням на його сторінку в Facebook.

«Початок набору Національної поліції в Закарпатті – в понеділок, 27 липня 2015 року. Вся інформація про місце збору анкет буде оголошена протягом найближчих 2 діб», – зазначив нардеп.

Нагадаємо, в ніч проти неділі, 19 липня, на офіційному блозі міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з'явилося оголошення про те, що народний депутат, член фракції «Блоку Петра Порошенка» Мустафа Найєм призначений куратором запуску проекту патрульної поліції Закарпаття. Тоді ж Аваков повідомив, що передавати досвід колегам поїдуть і декілька екіпажів Нової поліції Києва.

Додамо також, що на самому Закарпатті силовики продовжуть пошук бійців «Правого сектору», замішаних у сутичці в Мукачевому 11 липня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: