Порошенко взяв на контроль розслідування вибухів у Львові

Читать на русском
Петро Порошенко обіцяє знайти і покарати винуватців вибухів у відділку міліції у Львові, в результаті яких постраждали двоє місцевих правоохоронців.

Петро Порошенко у Львові відвідав поранених в результаті вибуху відділку міліції правоохоронців і пообіцяв узяти їхню справу на особливий контроль.

Про це написав у своєму Facebook прес-секретар Глави держави Святослав Цеголко, передає «Слово і Діло».

«З Ужгорода ми перелетіли до Львова. Президент поїхав до лікарні, де подякував обом пораненим внаслідок теракту дільничним: ми все зробимо, щоб знайти і покарати злочинців, які влаштували цей теракт. Це замах на всю Україну, щоб нас з вами залякати. Їм це не вдасться. Це справа честі для правоохоронців. Ми зробимо все, щоб в Україні більше ніде не вибухали бомби», – йдеться у повідомленні представника Президента.

Нагадаємо, 15 липня Президент відвідав з робочим візитом Ужгород, де представив нового голову місцевої обласної адміністрації Геннадія Москаля. Перебуваючи у столиці Закарпаття, Порошенко також вчергове наголосив, що диверсії в регіонах України є неприпустимими, оскільки грають на руку російському агресору.

Додамо також, що в результаті одного з вибухів у Львові біля відділку міліції серйозно постраждали двоє міліціонерів. В результаті 31-річній співробітниці МВС ампутували ногу та видалили частину внутрішніх органів, а у її 24-річного колеги діагностували численні осколкові поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: