Аваков звільнив офіцерів, які відпустили затриманих поліцією злочинців

Читать на русском
Глава МВД Арсен Аваков заявив, що протидія і саботаж у реалізації нової схеми роботи патрульної поліції в Києві буде каратися звільненням.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що протидія і саботаж у реалізації нової схеми роботи патрульної поліції в Києві буде каратися звільненням.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«За підсумками перших трьох днів роботи нового патруля – мінус два майори Оболонського райуправління. Звільнення. Звільнений також від посади полковник Курята, начальник Деснянського райуправління Києва. Начальнику Оболонського райуправління лейтенанту Ніконову оголошую неповну службову відповідність», – розповів Аваков.

«Створення нової поліції зустрічає опір старої системи. І тих, хто пручається – охочих жити по-старому – будемо ламати волею до змін, звільняти і віддавати під суд. Така логіка процесу. Найчастіше – жорстока до працівників, які служать нині. Але так буде. Хочу, щоб усі це зрозуміли! Буде нова поліція», – додав очільник МВС.

Нагадаємо, 8 липня київська журналістка Олена Шевчук у себе на сторінці в Facebook повідомила, що після того, як патрульна служба доставила чоловіків, які зав'язали бійку, в Оболонське відділення міліції, там відмовилися приймати заяву постраждалих, а затримані поліцейськими злочинці були відпущені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: