Аваков: ДАІ в Миколаївській області буде ліквідовано

Читать на русском
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков оголосив про ліквідацію Державної автомобільної інспекції в Миколаївській області.
фото: НикВести

Глава МВС Арсен Аваков оголосив про ліквідацію Державної автомобільної інспекції в Миколаївській області.

Про це він заявив перед особовим складом ДАІ та спецбатальйону міліції «Миколаїв», передає «Слово і Діло» з посиланням на «НикВести».

«Мені набридло дивитися на безсоромні очі даішників. Ми тут з губернатором не для приємних речей. ДАІ буде ліквідовано. Через день-два буде підписаний новий закон про поліцію. Ми прийняли рішення підписати указ, згідно з яким весь склад ДАІ (області) буде виведений за штат і звільнений з посад», – заявив Аваков.

За його словами, вже завтра миколаївські даішники мають прибути в міліцію для визначення порядку атестації. «Кожен, хто хоче працювати в новій поліції, повинен довести це. Я заявляю про початок конкурсного прийому з 27 липня», – повідомив міністр.

Таким чином, зі штату миколаївської Державтоінспекції виведені 312 осіб.

Функціональні обов'язки інспекторів ДАІ буде виконувати спецпідрозділ МВС «Миротворець», якому допомагатимуть батальйон спеціального призначення «Миколаїв» та співробітники підрозділу «Кобра».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: