Гроші від грального бізнесу уряд хоче пустити на кіно

Читать на русском
Голова уряду Арсеній Яценюк виступає за ухвалення закону про легалізацію грального бізнесу. Кошти від  цієї ініціативи, прем'єр пропонує пустити, зокрема, на фінансування української культури.

Голова уряду Арсеній Яценюк виступає за ухвалення закону про легалізацію грального бізнесу. Додаткові кошти, які мають надійти після реалізації цієї ініціативи, прем'єр пропонує пустити, зокрема, на фінансування української культури.

Про це він сказав, виступаючи на розширеному засіданні колегії Міністерства культури України, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Сьогодні вранці я зустрівся з народними депутатами України, зокрема з тими, у яких є опозиційна позиція стосовно уряду, з тією метою, щоб ухвалити в парламенті закон про виведення з тіні та легалізацію грального бізнесу», - сказав він.

Яценюк пообіцяв, що за допомогою отриманих додаткових прибутків будуть профінансувані українська культура, мистецтво та кіно.

Нагадаємо, гральний бізнес заборонений в Україні з літа 2009 року.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: