Власники МАФів перекрили рух навпроти станції метро Васильківська

Читать на русском
У Києві власники МАФів перекрили дорогу навпроти станції метро Васильківська і вимагають не демонтувати незаконно встановлені кіоски.
Фото: Дмитрий Белоцерковец

У Києві власники МАФів перекрили дорогу навпроти станції метро Васильківська і вимагають не демонтувати незаконно встановлені кіоски.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив директор департаменту благоустрою КМДА Дмитро Білоцерківець, передає «Слово і Діло».

«МАФовики перекрили рух навпроти станції метро Васильківська, таким чином вони намагаються отримати мораторій на демонтаж, завдаючи додатковий дискомфорт киянам, вже не тільки своїми незаконними МАФами, які перекривають доступ до зупинки і на площі в цілому, але і заважаючи банально руху транспорту», – написав чиновник.

Як пояснив Білоцерківець, після демонтажу першого з шести незаконних МАФів, почалося блокування техніки, а також були проколоті шини.

«Як виявилося, ми посміли зачепити прокурорські МАФи епохи Януковича, які прикривалися якимось рішеннями судів і спробою легалізації через право власності, не маючи жодних документів на землю і навіть наказів на присвоєння адреси (а значить, довести, що дані МАФи мають якийсь стосунок до цих фіктивних і зроблених через корупцію документів, вони не можуть)», – додав він.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: