РФ тестує на Донбасі нове озброєння - Порошенко

Читать на русском
На зустрічі з делегацією сенаторів США на чолі з Джоном МакКейном в суботу Петро Порошенко поінформував їх про недотримання Росією і бойовиками мінських домовленостей.

Петро Порошенко заявив американським сенаторам: Україні вдалося побудувати сильну армію з міцним духом. Однак, за його словами, «ми боремося зі зброєю XX століття проти зброї XXI століття, оскільки Росія постачає на Донбас сучасне озброєння, використовуючи Україну як тестовий полігон для випробування новітніх зразків».

Президент України подякував за сильну позицію США і підтримку України у складні часи, зокрема, відзначив важливість спільних українсько-американських навчань. Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна».

Петро Порошенко висловив подяку за прийнятий Сенатом США закон про оборонний бюджет: «Це не тільки фінансова, економічна допомога, а й підтримка нашої безпеки».

Сенатор Джон МакКейн заявив, що відвідує Україну з метою засвідчити підтримку її незалежності, суверенітету та територіальної цілісності. До зустрічі з главою держави американський сенатор зустрічався з українськими волонтерами.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: