Порошенко: тепер Росія воюватиме проти України іншими методами

Читать на русском
Петро Порошенко певен, що тепер Російська Федерація буде намагатися розвалити Україну зсередини, оскільки гібридна війна у вигляді збройного конфлікту Кремлю не вдалася.

Президент України Петро Порошенко впевнений, що після того, як гібридна війна на сході України не принесла Кремлю бажаного результату, росіяни вдадуться до іншої тактики – підривання стабільності всередині нашої країни.

Про це він заявив під час засідання Ради регіонального розвитку в Києві, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Формат гібридної війни найближчим часом змінюється. І після того, як спільними зусиллями ми значно зміцнили обороноздатність держави, потужність і ефективність ВСУ, замість того, щоб іти в лобову атаку, Росія буде підривати стабільність України зсередини», – заявив Президент.

Глава держави уточнив, що йдеться про різні чутки щодо наявності політичної бази для створення тих чи інших «народних республік». Але, за словами Порошенка, Україна до такого сценарію готова. «Ефективність і жорстка координація дій покладе край цим марним надіям агресора», – запевнив Президент.

Саме тому децентралізація влади, за словами Порошенка, не торкнеться питань оборони, нацбезпеки, зовнішньої політики, системи охорони прав та свобод і територіальної цілісності держави.

Нагадаємо, вчора Петро Порошенко пообіцяв, що норма про децентралізацію буде закріплена в Конституції найближчим часом.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: