«ДНР» і «ЛНР» використали російського газу на 200 мільйонів доларів

Читать на русском
У «Газпромі» стверджують, що борг НАК «Нафтогаз України» перед російським газовим монополістом за поставки блакитного палива Донбасу становить 200 мільйонів доларів.

Глава російського «Газпрому» Олексій Міллер заявив, що борг НАК «Нафтогаз України» перед російським газовим монополістом за поставки блакитного палива Донбасу становить 200 мільйонів доларів.

Про це він заявив на річних зборах Міжнародного ділового конгресу, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Міллер також повідомив, що «Газпром» завтра пред'явить «Нафтогазу» і направить до Стокгольмського арбітражу претензії про стягнення 8,197 млрд дол за газ, невибраний українською компанією за умовами take-or-pay («бери або плати») в 2014 році. За його словами, минулого року «Нафтогаз» недобрав 29,477 млрд кубометрів газу.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: