В Міноборони вже підготували зимову форму для військових

Читать на русском
На складах Міністерства оборони вже перебуваює необхідна кількість комплектів зимової форми для українських військових, стверджує радник міністра оборони.

На складах Міністерства оборони України вже перебуває вся необхідна кількість комплектів оновленої зимової форми для українських військових.

Про це в ефірі «5 каналу» повідомив радник міністра оборони України Юрій Бірюков, передає «Слово і Діло».

У той же час, нова літня форма пошита ще не в повному обсязі, констатував він. Тим не менш, на пошитті літньої форми для українських солдатів вдалося досягти значної економії: близько метра тканини на кожному комплекті, стверджує Бірюков.

«Візуально вона схожа на форми США, Великобританії, Німеччини та Литви. Ось взяті за основу чотири зразки різних країн. Для нас найважливіше в цьому, що ми при збереженні функціоналу всього костюма примудрилися заощадити один метр тканини. А щорічно – тобто в цьому році ми закуповуємо 400 тис. костюмів – ми отримуємо економію десятків мільйонів гривень на рівному місці», – заявив радник міністра.

Нагадаємо, на початку травня депутат від «Народного Фронту» Дмитро Тимчук пообіцяв організувати зустріч волонтерів із парламентським Комітетом з безпеки і оборони для з'ясування ситуації з законопроектом про речове забезпечення ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: