Восени Кабмін чекають великі кадрові зміни – Луценко

Читать на русском
Юрій Луценко заявив, що у депутатів є претензії до деяких міністрів, тому вже восени в уряді відбудуться великі кадрові зміни.

Лідер фракції «Блоку Петра Порошенка», народний депутат Юрій Луценко заявив, що у депутатів є претензії до деяких міністрів, тому вже восени в уряді відбудуться великі кадрові зміни.

Про це він повідомив в інтерв'ю «Інтерфакс-Україна», інформує «Слово і Діло».

За його словами, коли люди кажуть, що ніяких реформ насправді немає, це неправда. «Відповідні закони приймаються, але є проблеми з їх реалізацією. Тому розмова про зміни в уряді має підстави. Підкреслюю: не зміна уряду, а зміни в уряді», – зазначив Луценко.

Він також повідомив, що, у зв'язку з цим, у народних депутатів накопичилися претензії до окремих міністрів, які, «незважаючи на прийняті закони, які не реалізовують їх у своїй діяльності».

«Я думаю, що таке переформатування нас чекає. Восени будуть великі кадрові зміни, так я відчуваю. Восени уряд кредитів має бути замінене урядом інвестицій. Але я не виключаю, що до кінця цієї сесії можуть бути окремі кадрові рішення, кількох міністрів можуть змінити », - заявив Луценко.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: