У скандальній ДПЗКУ заговорили про підвищення іміджу

Читать на русском
Керівництво скандальної державної корпорації звинувачує у своїх проблемах «корумпованих службовців середньої ланки» і обіцяє їх звільнити.

Тимчасовий очільник ДПЗКУ проанонсував звільнення корупціонерів, повідомляє «Слово і Діло». Борис Приходько повідомив, що у планах корпорації – скорочення штату на 20-30%. «Йдеться про неефективних службовців, а також чиновників середньої ланки, які у минулі роки мали будь-який стосунок до корупційних схем», – уточнили у прес-службі Кабміну.

В. о. голови правління Державної продовольчо-зернової корпорації заявив про необхідність підвищення іміджу компанії, як надійного покупця на внутрішньому ринку і надійного постачальника – на зовнішньому.

Приходько підкреслив, що в рамках виконання Китайського зернового контракту ДПЗКУ відвантажила понад 500 тис. тонн. До кінця календарного року загалом планується поставити близько 3,7-4 млн тонн.

Як ми повідомляли раніше, у березні цього року до Китайського зернового контракту були внесені зміни, згідно з якими ДПЗКУ різко ослабила свій статус в проекті і усвідомлено пішла на втрату доходів на користь китайців. Виходячи з нового механізму ціноутворення, тонну української кукурудзи будуть продавати не по 329 доларів, як раніше, а по 188. Іншими словами, не корумповані службовці середньої ланки, а керівники ДПЗКУ та МінАПК свідомо пішли на значне зниження ціни, діючи на шкоду інтересам України.

Керівництво скандальної державної корпорації звинувачує у своїх проблемах «корумпованих службовців середньої ланки» і обіцяє їх звільнити.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: