На Луганщині бойовики ростріляли автомобіль військових медиків

Читать на русском
В районі Станиці Луганської бойовики обстріляли військовий автомобіль медиків, один військовослужбовець загинув, ще один – тяжко поранений.

На Луганщині диверсійна група бойовиків ростріляла медичний автомобіль ЗСУ, в результаті чого загинув один військовий, ще один – отримав тяжкі поранення.

Інцидент стався в Станично-Луганському районі області, зазначає прес-служба голови Луганської військово-цивільної адміністрації, передає «Слово і Діло».

«Медичний автомобіль з двома військовими їхав з с. Комишне в с. Сизе і потрапив під автоматний вогонь. У результаті один військовий загинув (чоловік 46 років), ще один важко поранений. Зараз він перебуває в лікарні», – йдеться у повідомленні.

Геннадій Москаль зазначає, що в зазначений район часто «навідуються» диверсійні групи, закладають фугаси та здійснюють інші диверсії. Стріляти в автомобіль медичної допомоги їм не завадило навіть те, що на ньому були спеціальні розпізнавальні знаки.

Додамо, що 22 травня голова Луганської ВЦА пригрозив, що в разі необхідності готовий замінувати поля, якими контрабандисти можуть доставляти товари і які згодом можуть бути використані для наступу бойовиків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: