Валютні кредити і відшкодування вкладів: що найчастіше запитують українці у Порошенка?

Читать на русском
Найактуальнішими питаннями, які хочуть поставити Президенту Петру Порошенку звичайні українці, стали питання фінансового плану – зростання долара, питання валютних кредитів, відшкодування вкладів збанкрутілих банків.

Рівно рік, як в Україні відбулися президентські вибори, перемогу в яких здобув Петро Порошенко. За цей період відбулося дуже багато подій, ключові з яких – війна на Донбасі і падіння економіки країни. Не дивно, що поряд з істотним зубожінням населення, найактуальнішими питаннями, які хочуть поставити Петру Порошенку звичайні українці, стали питання саме фінансового плану – зростання долара, питання валютних кредитів, відшкодування вкладів збанкрутілих банків.

Нагадаємо, що задати своє питання Главі держави тепер може кожен охочий – завдяки спеціальному проекту «Народне інтерв'ю» від системи народного контролю «Слово і Діло».

Зайшовши за посиланням та заповнивши форму, можна залишити запитання, зауваження та пропозиції до роботи Петра Порошенка. Запитання, що наберуть найбільше голосів, будуть передані до Адміністрації Президента.

«Ще у березні прес-секретар Президента Святослав Цеголко оголосив про наміри Петра Порошенка «вийти на регулярне спілкування зі ЗМІ», що дійсно відбувається. Але це спілкування є в більшій мірі одностороннім, без можливості почути гострі і часом незручні запитання від звичайних українців. Саме тому ми вирішили створити online-майданчик, де кожен громадянин міг би сформувати пряме запитання Главі держави і отримати відповідь на нього», – пояснив ідею проекту один з його ініціаторів, експерт народного контролю «Слово і Діло» Євген Заїка.

Четвертого червня в Українському антикризовому медіа-центрі «Слово і Дело» представить моніторинг найважливіших обіцянок Петра Порошенка за рік діяльності.

Нагадаємо, Петро Порошенко присягнув на вірність українському народу 7 червня 2014 року. За весь час його політичної діяльності «Слово і Діло» зафіксувало понад дві сотні обіцянок, з яких виконана рівно третина. Що саме обіцяв українцям п'ятий Президент України – можна дізнатися в досьє політика на сайті «Слова і Діла».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: