Без несподіванок: Білоус очолив Фонд держмайна, Терентьєв – Антимонопольний комітет

Читать на русском
Верховна Рада підтримала призначення Ігоря Білоуса головою Фонду держмайна, а Юрія Терентьєва – Антимонопольного комітету.

Верховна Рада Україна проголосувала за призначення екс-керівника ДФСУ Ігоря Білоуса головою Фонду державного майна України.

За відповідне рішення проголосували 258 народних депутатів, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Разом із Білоусом нове крісло отримав і Юрій Терентьєв – голосами 266 народних обранців його призначено головою Антимонопольного комітету України.

Нагадаємо, вчора Кабінет міністрів зареєстрував відповідні проекти постанов про призначення Білоуса та Терентьєва і запропонував їхні кандидатури на розгляд парламенту.

Як відомо, Ігор Білоус із червня 2014 року по березень 2015 року очолював Державну фіскальну службу, перед цим працював першим заступником міністра доходів і зборів, а раніше його пов'язували з російською інвестиційною компанією «Ренесанс Капітал».

За час перебування на посаді головного податківця країни Білоус встиг виконати 5 обіцянок і 1 – провалити. Однією з офіційних причин звільнення Білоуса в уряді назвали зарплатні борги ДФС перед працівниками Служби в Криму.

Новий голова АМКУ Юрій Терентьєв – кандидатура Президента України. Про нього відомо, що до останнього часу він обіймав посаду головного юрисконсульта ПАО «Арселор Міттал Кривий Ріг», наприкінці 90-х-на початку 2000-х займався правовим забезпеченням американської фармацевтичної компанії «Брістол-Майєрс Сквібб Україна», а пізніше – «МЕТРО Кеш енд Керрі Україна».

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: