«Слово і Діло» запускає спецпроект «Народне інтерв'ю» до річниці президентства Порошенка

Читать на русском
«Народне інтерв'ю» – громадський проект до річниці перебування на посаді Президента України Петра Порошенка, де кожен охочий може поцікавитись особисто у Глави держави виконанням його обіцянок.

1000 гривень за участь в АТО, розслідування злочинів на Майдані, завершення бойових дій на Сході – найпопулярніші теми, що цікавлять українців напередодні річниці президентства Петра Порошенка. Поставити своє запитання Главі держави тепер може кожен охочий – завдяки спеціальному проекту «Народне інтерв'ю» від системи народного контролю «Слово і Діло».

Зайшовши за посиланням та заповнивши форму, можна залишити запитання, зауваження та пропозиції до роботи Петра Порошенка. Запитання, що наберуть найбільше голосів, будуть передані до Адміністрації Президента.

«Ще у березні прес-секретар Президента Святослав Цеголко оголосив про наміри Петра Порошенка «вийти на регулярне спілкування зі ЗМІ», що дійсно відбувається. Але це спілкування є в більшій мірі одностороннім, без можливості почути гострі і, часом незручні запитання від звичайних українців. Саме тому ми вирішили створити online-майданчик, де кожен громадянин міг би сформувати пряме запитання Главі держави і отримати відповідь на нього», – пояснив ідею проекту один з його ініціаторів, експерт народного контролю «Слово і Діло» Євген Заїка.

Четвертого червня в Українському антикризовому медіа-центрі «Слово і Дело» представить моніторинг найважливіших обіцянок Петра Порошенка за рік діяльності.

Нагадаємо, Петро Порошенко присягнув на вірність українському народу 7 червня 2014 року. За весь час його політичної діяльності «Слово і Діло» зафіксувало понад 2 сотні обіцянок, з яких виконав рівно третину. Що саме обіцяв українцям п'ятий Президент України – можна дізнатися в досьє політика на сайті «Слова і Діла».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: