В СБУ придумали, як покращити пропускну систему в зону АТО

Читать на русском
В СБУ переглянули кожен пункт Тимчасового порядку в'їзду і виїзду на неконтрольовану територію і вже напрацювали близько двох десятків конструктивних пропозицій і змін до цього порядку.

Робоча група СБУ з удосконалення пропускної системи через лінію зіткнення на території Донбасу напрацювала перші кроки, що допоможуть спростити в'їзд і виїзд на неконтрольовану територію.

Про це повідомила прес-служба СБУ в Facebook, інформує «Слово і Діло».

Зокрема, на сьогоднішньому засіданні робочої групи було переглянуто кожен пункт Тимчасового порядку в'їзду і виїзду на неконтрольовану територію. За підсумками роботи було напрацьовано близько двох десятків конструктивних пропозицій і змін до цього порядку.

«Серед них, налагодження зворотнього зв’язку – отримання людьми підтвердження про отримання заявки, розробка чіткої схеми отримання дозволу, оперативне інформування про роботу коридорів, передбачення форс-мажорних ситуацій, умови оформлення перепустки для громадян з дітьми, тих, які евакуюються з території, де тероризують бойовики тощо», – розповіли в прес-службі.

Учасники робочої групи впевнені: всі ці пропозиції можуть бути реалізовані найближчим часом. «Вирішення цих болючих для громадян питань дозволить значно спростити існуючу процедуру, зробить її більш зрозумілою і доступною для всіх верств населення», – кажуть в СБУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: