Маріупольці вийшли на анонсований Семенченком мітинг проти демілітаризації Широкиного

Читать на русском
Жителі Маріуполя вийшли на акцію протесту проти виведення з Широкиного українських військових, що зараз контролюють частину селища.

Жителі Маріуполя вийшли на акцію протесту проти виведення з Широкиного українських військових, які наразі контролюють частину населеного пункту.

Про з посиланням на «Громадське» повідомляє «Слово і Діло».

За словами місцевого волонтера Дмитра Чичери, містяни проти такого кроку, оскільки ще пам’ятють обстріл мікрорайону «Східний», що відбувся 24 січня.

Також мітингувальники закликають українську владу підтримати ініціативу ОБСЄ з демілітаризації населеного пункту Саханка, розташованого неподалік від кордону з Російською Федерацією.

Як заявив народний депутат Семен Семенченко, на одній з центральних площ міста зібралося близько 2 тисяч людей. Мітингарі звернулися до Президента, начальника Генштабу та секретаря РНБО з вимогою не виводити військових із Широкиного. Також під час акції протесту проводився запис у загони самооборони міста, зазначив Семенченко.

Крім того, як раніше повідомив народний депутат, батальйон «Донбас» увів до Широкиного власні додаткові підрозділи.

Нагадаємо, 29 квітня Семенченко заявив, що реакція вищого військового керівництва держави на ситуацію навколо Маріуполя є неадекватною та закликав маріупольців вийти на акцію протесту.

Жителі Маріуполя вийшли на акцію протесту проти виведення з Широкиного українських військових, що зараз контролюють частину селища.
Дані станом на 26.01.2015

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: