Лукашенко: підключаться американці – в Україні настане мир

Читать на русском
Президент Білорусії Олександр Лукашенко в ході послання до народу і національних зборів заявив про необхідність приєднання США до врегулювання кризи на сході України.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко в ході послання до народу і національних зборів заявив про необхідність приєднання США до врегулювання кризи на сході України.

«Підключаться американці – там буде мир», – заявив Лукашенко, передає «Слово і Діло» з посиланням на білоруську службу «Радіо Свобода».

Також, відповідаючи на запитання депутатів, Лукашенко знову торкнувся теми переговорів по Україні в Мінську. «Ми на цю роль не набивалися, але ми дуже цінуємо те, що вибрали нас... Ми зіграли ту роль, яку нас попросили зіграти», – констатував він.

Лукашенко визнав, що проведення переговорів по Україні в Мінську сприятливо позначається на іміджі Білорусі. «Однак головне, що війна йде не на Голанських висотах, не в Лівії і не в Іраку. Війна йде у нас... Ми вже залучені в неї... Наші воюють і на одному, і на іншому боці», – заявив президент Білорусі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: