Як працюють ваші мажоритарники? Дайджест. Рівне

Читать на русском

Система народного контролю «Слово і Діло» вирішила дослідити співвідношення персональних рейтингів відповідальності та безвідповідальності депутатів-мажоритарників в регіонах з відповідним середнім показником серед мажоритарників по всій Україні.

За даними системи народного контролю «Слово і Діло», станом на 24 квітня найбільш відповідальним депутатом-мажоритарником Рівненській області став Юрій Вознюк. Рівень його політичної відповідальності досягає 21%. Він виконав 3 з 14 своїх обіцянок. У той час, як середнє значення по Україні складає всього 17%. Однак, не виконаними залишаються 7 з його обіцянок, що становить 50% його безвідповідальності. Перетнули 17% також інші депутати.

Найбільш безвідповідальним виявився Олег Осуховський. Він не виконав 15 з 23 своїх обіцянок, що становить 65% рейтингу безвідповідальності. Депутат Сергій Євтушок не виконав 1 обіцянку, в процесі 5 та виконана одна з його обіцянок. Таким чином це 14% відповідальності та безвідповідальності в рейтингу.

Відзначимо, що в дайджесті не враховані окремі депутати, жодна з обіцянок котрих не була ані виконана, ані провалена. Серед них: Дехтярчук Олександр, Яніцький Василь.

Дослідження такого співвідношення здійснювалося по всіх регіонах, а формуючи персональні дані відповідальності і безвідповідальності враховувалися всі виконані або невиконані обіцянки депутатів-мажоритарників.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: