Як працюють ваші мажоритарники? Дайджест. Одеса

Читать на русском

Система народного контролю «Слово і Діло» вирішила дослідити співвідношення персональних рейтингів відповідальності і безвідповідальності депутатів-мажоритарників в регіонах із відповідним середнім показником серед мажоритарників по всій Україні.

За даними системи народного контролю «Слово і Діло», станом на 24 квітня найбільш відповідальним депутатом-мажоритарником Одеської області став Матвійчук Едуард. Рівень його політичної відповідальності сягає 52%. Він виконав 32 з 61 своїх обіцянок. Однак, не виконав 29, що складає 48% його безвідповідальності. Найбезвідповідальнішим виявився Барвіненко Віталій. Не виконано 8 із 14 зафіксованих обіцянок, що склало 57% безвідповідальності. До списку безвідповідальних також потрапили Олександр Пресман (в процесі — 24, виконано — 0, не виконано — 8, всього — 32), Сергій Ківалов (в процесі — 13, виконано — 5, не виконано — 8, всього — 26.), Антон Кіссе (в процесі — 13, виконано — 9, не виконано — 12, всього — 34).

Відзначимо, що в дайджесті не враховані окремі депутати, жодна з обіцянок котрих не була ані виконана, ані провалена. Серед них: Чекіта Геннадій, Голубов Дмитро, Урбанський Олександр.

Дослідження такого співвідношення здійснювалось по всім регіонам, а формуючи персональні дані відповідальності і безвідповідальності бралися до уваги всі виконані чи невиконані обіцянки депутатів-мажоритарників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: