Як працюють ваші мажоритарники? Дайджест. Запоріжжя

Читать на русском

Система народного контролю «Слово і Діло» вирішила дослідити співвідношення персональних рейтингів відповідальності та безвідповідальності депутатів-мажоритарників в регіонах з відповідним середнім показником серед мажоритарників по всій Україні.

За даними системи народного контролю «Слово і Діло», станом на 24 квітня найбільш відповідальним депутатом - мажоритарником Запоріжжя став Ігор Артюшенко. Рівень його політичної відповідальності досягає 10%. У той час, як середнє зачення по Україні складає всього 17%. А ось відповідальність Вячеслава Богуслаєва на грані - депутат не дотримав слова в 33% випадках.

Виходячи з рейтингів «Слова і Діла» він став найбезвідповідальніший мепутатом-мажоритарником Запорізької області. Згідно аналізу до списку безвідповідальних потрапили також Євген Балицький та Володимир Бандуров.

Дослідження такого співвідношення здійснювалось по всім регіонам, а формуючи персональні дані відповідальності і безвідповідальності бралися до уваги всі виконані чи невиконані обіцянки депутатів-мажоритарників.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: