Як працюють ваші мажоритарники? Дайджест. Донецьк

Читать на русском

Система народного контролю «Слово і Діло» вирішила дослідити співвідношення персональних рейтингів відповідальності та безвідповідальності депутатів-мажоритарників в регіонах з відповідним середнім показником серед мажоритарників по всій Україні.

За даними системи народного контролю «Слово і Діло», станом на 24 квітня найбільш відповідальним депутатом-мажоритарником Донецької області став Денис Омельянович. Рівень його політичної відповідальності досягає 40%. У той час, як середнє зачення по Україні складає всього 17%. Перетнули цю межу й інші депутати, які пройшли в Раду, серед них: Сергій Тарута й Максим Єфімов (25% і 20% відповідно). А ось відповідальність Ігоря Шкіря на грані - депутат не дотримав слова в 100% випадках. Виходячи з рейтингів «Слова і Діла» він найбезвідповідальніший депутат-мажоритарник Донецької області У той же час, середній кордон безвідповідальності (по Україні 24%) перетнули Сергій Клюєв та Сергій Тарута.

Дослідження такого співвідношення здійснювалось по всім регіонам, а формуючи персональні дані відповідальності і безвідповідальності бралися до уваги всі виконані чи невиконані обіцянки депутатів-мажоритарників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: