АНОНС: XV Міжнародна конференція «Платежі, карти та інноваційні технології-2015»

Читать на русском
Понад 100 банкірів зберуться 24 квітня у Києві на XV Міжнародну конференцію «Платежі, карти та інноваційні технології-2015»

Сьогодні банківська система України переживає найглибшу за всю історію незалежності країни кризу, результатом якої стає перерозподіл капіталу, відхід з ринку десятків банків, включаючи системні, що призвело до колосального падіння довіри до всієї банківської системи.

Це положення викликано низкою причин, але, в будь-якому випадку, криза завжди несе і нові можливості, які в даній ситуації знаходяться в площині використання нових інформаційних та управлінських технологій.

Події останнього року в Україні привели до панічного страху перед банками як індивідуальних, так і корпоративних клієнтів. Конференція присвячена тому, як утримувати існуючих і залучати нових клієнтів, які активно біжать з інших банків в пошуку більш стабільного і високотехнологічного банківського обслуговування. Вперше в п'ятнадцятирічній історії міжнародної бізнес-конференції, що проводиться Міжбанківською Асоціацією ЕМА, банки самі беруть участь у виставці сучасних електронних технологій разом з такими світовими брендами як Пластик Карта, NCR, PrinTec, Tieto, іншими постачальниками банківських рішень.

Учасники зможуть почути доповіді кращих експертів-практиків у банківській справі і керівників успішних українських банків і особисто поспілкуватися з ними, в ході роботи конференції та виставки.

Тематика конференції розділена на 4 блоки: Лояльність, Платежі, Інновації та технології, Продукти і ризики, що дають повномасштабну інформацію про стан ринку платежів і банківських послуг в Україні, трендів та фокусу його розвитку.

Свою участь вже підтвердили понад 100 представників банків. Реєстрація закінчується після заповнення всіх місць, кількість яких обмежена приміщенням конференц-залу готелю ОПЕРА. Ознайомитися з програмою конференції Ви зможете за посиланням.

На всі питання стосовно тематики та участі в конференції команда ЕМА з радістю відповість Вам за телефонами: 044 568 58 38, 050 331 30 86, по e-mail: [email protected].

Інформація про конференцію надана в рамках інформаційного співробітництва на правах реклами

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: