Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міністр соціальної політики України

Лазебна пообіцяла ініціювати запровадження спеціалізованої програми стажування у міністерствах та держзакладах для фахівців з інвалідністю

17 червня 2021 року міністр соціальної політики України Марина Лазебна пообіцяла запропонувати всім міністерствам та держзакладам долучитись до запровадження спеціалізованої програми стажування для фахівців з інвалідністю. «Міністерство соціальної політики почало з себе та запровадило спеціалізовану програму стажування для фахівців з інвалідністю, і перша людина у нас вже проходить стажування в юридичному департаменті. Я запропоную всім міністерствам і державним закладам долучитись до цієї ініціативи», – наголосила Марина Лазебна.
Не виконано
Сказано 17 червня 2021 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/MLSP.gov.ua/posts/4165227986857002
  • Лист Мінсоцполітики

Результат

З листа Мінсоцполітики від вересня 2021 року стало відомо про відсутність ініціативи міністра соціальної політики Лазебної щодо запровадження спеціалізованої програми стажування у міністерствах та держзакладах для фахівців з інвалідністю. Редакцію було поінформовано лише про те, що міністр Лазебна під час презентації 17 червня (в день виголошення обіцянки) пілотного проєкту «Працюй вільно» наголосила на тому, що міністерство планує запровадити програми стажування для фахівців з інвалідністю і закликала (!) інші органи влади долучитися до цієї ініціативи. Заклик в день виголошення обіцянки – не ініціатива, тому обіцянці присвоєно статус «не виконано».