Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "За майбутнє"
  • Секретар Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики

Палиця пообіцяв виділити 20 мільйонів гривень на боротьбу з COVID-19

18 березня 2020 року народний депутат України Ігор Палиця пообіцяв виділити 20 мільйонів гривень для протидії коронавірусу на Волині."Двадцять мільйонів гривень дає Фонд "Тільки разом". Я сам дам двадцять мільйонів" (0:22-0:26).
Не виконано
Сказано 18 березня 2020 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=U7Vaq-m5vJQ&feature=youtu.be&t=23
  • https://www.volynnews.com/news/all/ihor-palytsia-pro-masshtaby-koronavirusu-nadzvychaynyy-stan-kurs-dolara/
  • https://www.volynnews.com/news/all/u-lutsku-vydilyly-1-milyon-hryven-na-dezinfektsiiu/
  • https://www.youtube.com/watch?v=j18adMUzzko
  • https://www.volynnews.com/news/all/19-zi-120-mln-iak-vytrachaiut-koshty-iaki-z-initsiatyvy-ihoria-palytsi-vydilyly-na-protydiiu-COVID-19-lutsk-ta-volyn/

Результат

24 жовтня 2020 року на прохання організації ведуча поставила питання Ігорю Палиці про те, скільки передав депутат особистих коштів на боротьбу с коронавірусом. На це він відповів: "Не особистих, а фонд Ігоря Палиці "Тільки разом" перерахував вже 27 млн гривень з початку епідемії на потреби медичних закладів Волинської області. Фонд насичують і мої гроші, і бізнесмени, і підприємці... ", - заявив він (відео 1:35:20-1:36:05).

Обіцянка отримує статус "не виконано", оскільки фонд, а не депутат особисто профінансував 27 млн гривень на потреби медичних закладів Волинської області. Попри те, що фонд наповнюється, в тому числі коштами Ігоря Палиці, обіцяних ним окремо 20 млн грн депутат не фінансував, що і підтвердив в ефірі "Право на владу".

24 березня 2020 року засновник Фонду "Тільки разом", нардеп від Луцька Ігор Палиця виділить 20 мільйонів гривень на боротьбу з поширенням коронавірусу на Волині.

30 березня 2020 року за сприяння Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" вантаж із всім необхідним відправили до Горохова.

Станом на 18 квітня 2020 року обласна клінічна лікарня вже отримала безкоштовно матеріальних цінностей на суму майже 12,5 млн гривень від Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом".